Citroën - radio commercial

Luzac

Knorr commercial

Dekatel

fietsshop de valk

Lotus commercial

Hondenuitlaatservice

Parship - radio commercial

Szymborska: de terrorist

Citroën C-Zero TV Commercial

Tarieven radio

lokaal: € 50,-
regionaal: € 120,-
landelijk: € 300,-

Voor commercials geldt altijd een buy-out van een jaar! Daarna geldt per nieuw uitzendjaareen repeatfee van 50% van de originele prijs.   Voor door mij ingesproken commercials die naast radio ook op het internet worden geplaatst reken ik een toeslag van 25%.

tv-commercials

lokaal: € 75,-
regionaal: € 150,-
landelijk: € 325,-

Voor commercials geldt altijd een buy-out van een jaar! Daarna geldt per nieuw uitzendjaar een repeadfee van 50% van de originele prijs.   Voor door mij ingesproken commercials die naast tv ook op het internet worden geplaatst reken ik een toeslag van 25%.

Internetcommercials

Geen uitzending op radio en tv, alléén op het internet:
Prijzen in overleg.
Eenmaal op het internet, altijd op het internet! Daarom geldt hier geen buy-out, maar een vaste prijs afhankelijk van de lengte van een commercial. Een internetcommercial is dus permanent afgekocht.

Voice-over tv-programma's, inspreken van bedrijfsfilms, e-learning, navigatie, IVR, cultuur-info etc. in overleg. (120 woorden is ongeveer 1 minuut ingesproken tekst)

AV producties zoals bedrijfsfilms, navigatie, e-learning etc. kunnen onbeperkt gebruikt worden. Er geldt hier geen buy-out, maar een vaste prijs.

Prijslijst omschrijven naar spreektaal en redigeren in overleg.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. De bestanden worden 'schoon', dwz zonder klikjes e.d. aangeleverd, en zonder compressie.

Let op!

Omdat ik het belangrijk vind dat u tevreden bent, wil ik u vragen zo veel mogelijk informatie te geven over uw opdracht. Geef daarom van te voren duidelijk aan wat u van mij verwacht wat betreft de tone of voice, de snelheid, uitspraak van niet gangbare en/of niet Nederlandse woorden, technische specificaties en de deadline. Denkt u er aan dat er in het script geen woorden/zinnen tussen haakjes staan? Opmerkingen over de tekst kunt u onderaan of bovenaan de pagina schrijven, maar a.u.b nooit tussen de inspreektekst door. Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar telefonisch contact, zeker als er sprake is van een spoedopdracht. Een goede briefing is in het voordeel van u als opdrachtgever.

 

U kunt mijn stem inzetten voor:

Radio commercials - TV commercials - internetcommercials - bedrijfsfilms- Voice Response - presentaties - E-learning - audioboeken - games - tekenfilms - speelgoed - navigatiesystemen - nieuwslezen - tv voiceovers - film voiceovers - radioprogramma's en items

Storm Filz, mijn dochter, heeft ondertussen ook een aantal radio en tv commercials ingesproken >>